– OMATOIMIHARJOITTELU

Useimmilla halleilla on mahdollisuus myös omatoimiseen harjoitteluun!

Omatoimiharjoittelu on useimmilla halleilla mahdollista myös korona-aikaan.

 


TOPPILA, OSTY HALLI:

Omatoimikortin omaavana voit treenata itsenäisesti Toppilan hallilla sekä toko- että agipuolella. Vapaat ajat näät varausjärjestelmästä https://evaraus.fi/osty/kalenteri/47/0 (treenikortilla ei varata kuitenkaan omaa aikaa, mikäli joku toinen sattuu hallille samaan aikaan, vaihdellaan vuoroa). Isolla kentällä (agipuoli) on valmis rata joinakin viikonloppuina (katso facebook: Toppilan halli OSTY), jolloin agitreenajana vältyt myös esteiden siirtelyltä!
 –
– KUUKAUSIKORTTI: 25€/kk
– OSTA: https://evaraus.fi/osty/kalenteri/46/47 (voimassa kyseisen kuukauden)
 –
– VOIT VUOKRATA MYÖS YKSITYISEN VUORON ITSELLESI TAI TREENIPORUKALLESI (muista valita haluttu kenttä ”Valittu resurssi” -laatikosta vasemmasta ylälaidasta):
– https://evaraus.fi/osty/kalenteri/47/0 (primetime viikonloput ja iltavuorot, 20€/h)
– https://evaraus.fi/osty/kalenteri/6/0 (arkipäivävuorot, 10€/h)
 –
 –
 –

 KUIVASJÄRVI, KAS KENTTÄ/HALLI
 –
Omatoimikortin omaavana voit treenata sekä Kuivasjärven hallissa, että kentällä. Vapaat ajat näät varausjärjestelmästä http://kas.varausmaatti.fi/kuivasjarven-ulkokentta (treenikortilla ei varata kuitenkaan omaa aikaa, mikäli joku toinen sattuu samaan aikaan, vaihdellaan vuoroa).
 .
 – OMATOIMIKORTTI 15€/kk!
 – KAUSIKORTTI (1.9.-31.12.) 30€!
 – Osta omatoimikortti laittamalla sähköpostia hallille: kasagilitysport(at)oulunseudunkas.fi, ilmoita nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä mainitse olevasi Junton treenaaja.
 –
– VOIT VUOKRATA MYÖS YKSITYISEN VUORON ITSELLESI TAI TREENIPORUKALLESI 10€/h, VARAUSMAATTI: http://kas.varausmaatti.fi/kuivasjarven-ulkokentta
 –
 –