– Korvausmahdollisuudet

 

  • Kurssien ilmoitetut poissaolot voi korvata sovitusti toisella kurssilla/äxönissä. Ellet ilmoita poissaolosta ohjeiden mukaisesti, kerta ei ole korvattavissa.
  • Korvauskertoja ei voi muuttaa rahaksi/vähentää maksuista kulujen vuoksi (ellei kerta ole kouluttajan ilmoittama erikoistapaus).
  • Korvausmahdollisia tunteja on kuitenkin vain max. puolet kurssikerroista! (syyskuu 2017 alkaen)
  • Korvaus tulee hoitaa puolen vuoden sisällä poissaolopäivästä alkaen. Ellei puolen vuoden sisällä teille löydy sopivaa korvaustuntia tai teille tulee jokin muu korvaamisen este, ota henkilökohtaisesti yhteyttä ja sovi korvauksen mahdollisesta lisäajasta (max. 4kk)!
  • Otathan huomioon, että Junto on hyvin pienimuotoinen koirakoulu, eikä samoja ryhmiä pyöri välttämättä lähiaikoina (katso alempaa myös vaihtoehtoiset korvausryhmät). Ellei korvausta suoriteta puolen vuoden sisällä tai sille ei kysytä lisäaikaa, korvausmahdollisuus menetetään.
  • Kouluttajalla ei ole velvollisuutta ilmoitella jokaiselle korvausajan umpeutumisesta. Jokaisen tulee huolehtia itse mahdolliset korvaukset. Jäljellä olevan korvausajan voi kuitenkin kysyä aina ottamalla yhteyttä.
  • Varattua korvauskertaa ei voi enää yhtäkkiä perua ja korvata taas myöhemmin uudelleen! Jos sovit korvauksen, etkä pääsekään yhtäkkiä paikalle, korvauskerta menetetään. Ajoissa ilmoitettu peruutus (useampi päivä ennen treeniajankohtaa) otetaan kuitenkin huomioon ja se on mahdollista vaihtaa toiseen kertaan, jos paikkoja muilla tunneilla on jäljellä!

 

  • Katsele aktiivisesti itse kurssi- tai äxönivalikoimasta teille sopiva tunti. Kun löydät teille sopivan äxönitunnin/kurssikerran, jolle haluaisitte tulla korvaamaan, ota yhteyttä ja varmista, onko tunnilla vapaita korvauspaikkoja!
  • VAIHTOEHTOISET KORVAUSRYHMÄT: Korvauskerran ei tarvitse olla täsmälleen sama tunti, miltä olitte poissa. Kurssit on jaoteltu tyylin ja laajuuden mukaan kolmeen ryhmään alla olevan kuvan mukaisesti, joiden mukaan tunnit voi korvata.

Poissaolotunnin voi korvata millä tahansa alemman ryhmän kurssilla. Esim. pentukurssin poissaolon voi korvata vaihtoehtoisesti myös arkitottelevaisuus- tai näyttelytottumustunnilla, ellei sopivaa pentutreeniä puolen vuoden sisällä löydy.

       

  • Kaikki kurssien poissaolot voi korvata useimmiten myös millä tahansa yksittäisellä treenikerralla (äxönissä). Yllä oleva kaava pätee vain toisella kurssilla korvaamiseen.

 

 

 

 

Junton yksittäisiä tunteja (äxönit) ei voi korvata. Ilmoittautumisen yhteydessä paikka varataan ainoastaan kyseiselle tunnille. Esteen sattuessa se tulee perua sääntöjen mukaisesti, eikä tunnin hintaa tällöin veloiteta.