Junton tarjoamat palvelut

 

Kurssit

– Koirakoulu Junto järjestää neljän kerran kursseja pääasiassa arkitottelevaisuudesta, agilitystä ja näyttelytottumuksesta. Kurssit järjestetään Oulun seudulla / lähialueilla hallissa tai kesäkentillä. Jokaiselle kurssille otetaan 3-6 koirakkoa/kurssi. Kurssien hinnat vaihtelevat lajin, ryhmän ja paikan mukaan 35€-65€, hinnat sis. alv 24%. Hintaan sisältyy aina koulutuspaikka, välineet, treenikaverit, kouluttaja, opetus, henkilökohtainen ohjeistus, kouluttajan tekemä kolutussuunnitelma sekä harjoitukset.

 

Äxönit

– Koirakoulutoiminnan pääpaino on kursseissa, mutta niiden lisäksi Junto tarjoaa myös monipuolisesti muuta toimintaa! Äxöneitä järjestetään satunnaisesti, ideoiden ja toiveiden mukaan. Kaikki ovat tervetulleita äxöneihin, ei tarvitse olla kurssilainen yms. osallistuakseen. On mahdollista käydä esimerkiksi pelkästään erilaisissa äxöneissä. Ne voivat olla esimerkiksi yksittäisiä treenikertoja tietystä lajista/asiasta, kuten näyttelytreenit painottuen koiran käsittelyyn, tai erilaisia koulutuspäiviä, kuten agilitypäivä tai lapsi&koira -koulutuspäivä, tai vaikkapa uintireissuja, yhteislenkkejä, koirapuistoilua, luentoja tai uusien lajien kokeilua. Ideoita otetaan aina vastaan!

 

Yksityistreenit

– Tarjolla on myös yksityistreenejä Junton lajeista (10/2019-12/2019 VAIN AGILITY, NÄYTTELYTOTTUMUS). Tule yksin treenaamaan koko tunniksi, tai kokoa itse sopiva porukka (max. 6 koiraa, tai kysy erillinen tarjous isommalle porukalle) ja tulkaa treenaamaan haluamianne juttuja! Tunnin sisältö kootaan täysin treenaajien toiveista. Isoille porukoille (4-6 koiraa) voidaan järjestää kurssimuotoisia treenejä, pienemmällä porukalla ehditään keskittyä henkilökohtaisesti vielä enemmän jokaisen ongelmakohtiin ja toiveisiin. Hinta lasketaan ohjaajien mukaan, ohjaaja voi valita itse treenattavat koiransa tunnille.

Yksityistuntien suuntaa antavia koulutushintoja /tunti (sis. alv 24%, hinnat ovat tyypillisesti väliltä 25€-65€/h) :

6 koiraa – 7€/koirakko

1 koira – 25€

 

– Kouluttaja tulee pitämään treenit ryhmän toiveiden mukaisesti treenaajien haluamaan paikkaan. Treenaajat maksavat itse koulutuspaikan (tiloja on myös mahdollista vuokrata Junton kautta, kustannukset lisätään suoraan koulutuksen hintaan).

– Yllämainitut hinnat voimassa tällä hetkellä Koirakoulu Junton koulutusalueella. Kauempana järjestettäviin koulutuksiin kysy tarjous.

– Jokaisen yksityistunnin hintaan kuuluu kouluttaja, opetus, henkilökohtainen ohjeistus ja ongelmakohtiin paneutuminen, sekä treenaajien toiveiden mukainen koulutussuunnitelma ja harjoitukset.

– Tulen pitämään koulutuksia Junton lajeista mielelläni myös muualle! Voit kysyä tarjousta esim. koiraseurallenne yms. suuremmille porukoille.  [email protected]